Két és fél hónap története - önkénteskedés, felfedezés, pihenés Peruban és Arubán

Discovering Peru

Discovering Peru

Az utunk Limabol Huancayoba/ onse reis naar Huancayo

2018. augusztus 25. - V.Dorottya

Itt egy rovid video a majdnem 9 oras szerpentines buszutrol. Voltak gyonyoru reszek, de sajnos lattunk kevesbe szep utmenti 'falvakat' sok szemettel kosszal es pusztulattal. .. Es az uton rengeteg kamiob volt, mivel ez az egyetlenegy ut ami osszekoti Limat Huancayoval, itt szallitanak mindent. Majdnem 4000 meter magasba mentunk fel, majd onnan vissza a 3600 meter magason levo volgybe amiben Huancayo elterul. A legrosszabb helyet kaptuk meg a buszon, az emeleten a leghatso ket ulest, ugyhogy felkeszultunk a legrosszabbakkra... Bekeszitettunk zacskokat is :D szerencsere teljesen jol viseltuk az utat, megittunk fejenjent 2 liter folyadekot, mert 2500 meter felett konnyen hegyibeteg lehet az ember ha nem iszik eleget. Szerencse csak egy kis fejfajassal megusztuk, remeljuk holnapra ez is elmulik. Azt mondjak hogy 2500 meter felett naponta 300 metert lehet emelkedni hogy ne legyen semmi bajunk. Mi 1500 metert emelkedtunk 3 oran belul :D

 

NEDERLANDS

Hier is een korte video over onze reis naar Huancayo van 0 meter naar bijna 4000 meter. Wij kregen de slechtse plaats in de bus, achter in en op de eerste verdieping... Zigzaggend gingen wij omhoog waar wij konden genieten van de mooie omgeving. Echter kwamen wij regelmatig 'huisjes' tegen waarvan je niet kan voorstellen dat mensen daar in kunnen leven. Nu is het tijd om te wennen aan de hoogte en ons gastfamilie te ontmoeten. 

A bejegyzés trackback címe:

https://discoveringperu.blog.hu/api/trackback/id/tr7314202429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása